What if you find your soul mate.. at the wrong time?

26.04.2014

Ti nuk e ke iden se sa shume nevoje kam une per ty. Une te dua shume, si ato dashurite e perhershme, si ato qe edhe kur i humbet vazhdon ti duash, ti duash me shume..!

 

 

I miss your face, I miss your smile. I even miss the arguments, that we would have, from time to time. I miss you standing by my side. I'm dying here, it's clear to see.

Heshtja 24.04.2014

Heshtja kërkon një forcë të madhe dhe gjithashtu një durim të fortë.
Ndonjëherë heshtim sepse s'duam të lëndojmë të tjerët, ndonjëherë heshtim për ta kontrolluar veten nga instiktet njerëzore
dhe ndonjëherë heshtim nga DASHURIA që ndjejmë për dikë.


Werbung